NORTH SEA BEACH RUGBY ZANDVLIET GIVING AWAY PROMOTIONAL RUGBY BALLS

HOOFDSPONSOR NORTH SEA BEACH RUGBY

OVERIGE SPONSOREN NORTH SEA BEACH RUGBY

BEACH FIVES RUGBY - THE FASTEST GAME OF RUGBY IN THE WORLD

De teams en bezoekers van North Sea Beach Rugby vormen een interessante doelgroep voor u als sponsor. Ze vormen een mix van nationale en internationale mensen, meestal maatschappelijk geslaagd en actieve decision-makers.Het betreft vaak ook mensen die genieten van de aangename dingen van het leven.

North Sea Beach Rugby is een internationaal topsport evenement welke onder andere wordt ondersteund door de Gemeente Den Haag - Topsport.

North Sea Beach Rugby investeert in de toekomst van het (Beach)Rugby in Den Haag maar ook Nederland. Hierin is zij uiterst succesvol. Verder heeft North Sea Beach Rugby aandacht voor talentvolle spelers die via de Rugby Academie op een verantwoorde wijze aan hun sportieve toekomst kunnen werken. Om als ondernemer actief deel te hebben aan de successen van de North Sea Beach Rugby kunt u sponsoring overwegen.

U brengt dan uw bedrijf in verband met sportiviteit, succes en een goede sfeer.
Is dit geen aantrekkelijke associatie? De (beach)rugbysport in Den Haag maar ook in Nederland mag zich verheugen in grote interesse.

Ook wint ze aan populariteit door de grote internationale toernooien zoals de
Six Nations en eens in de vier jaar de World Rugby Cup. North Sea Beach rugby is lid van de EBRA (European Beach Rugby Association) en is onderdeel van de Europese Beach Fives Series. Geinteresseerd? Bel dan +31 (0)852102072 of stuur een mail naar rugby@northseabeachrugby.com.

 

NORTH SEA BEACH RUGBY - OVER EXPOSURE GESPROKEN

MENU BEACH RUGBY
×
MENU