NORTH-SEA-BEACH-RUGBY-DISCO-BANNER-CAPTAIN-MIDNIGHT-XL

PROGRAMMA BEACH RUGBY *

Gedurende de gehele dag is er volop gelegenheid om eten en drinken te kopen. Jullie hebben de keuze uit een ruim assortiment met onder andere goed belegde broodjes. Voor ieder wat wils!

Tijdens de wedstrijden in Beach Stadium The Hague is er een motiverende combinatie van sport en entertainment. DJ’s zullen de wedstrijden omlijsten met muziek.

Merendeel wedstrijden wordt live met commentaar en interviews omlijst door Alex Lely (bekend als commentator bij Eurpsort, RTL7 en Ziggo Sport).

De teams die op vrijdag komen, kunnen zich alvast melden voor de wedstrijden van zaterdag en zondag.

VRIJDAG 25 mei

18:00 uur  Binnenloop voor aanmelding (kan ook zaterdagochtend) en ontspannen met een drankje en lekkere muziek. Tevens mogelijkheid tot het stellen van vragen en/of ondersteuning Beach Fives Rugby. Een betere start van het evenement kun je niet bedenken.

ZATERDAG 26 mei
vanaf 10:00 uur  Alle teams verzamelen bij het Beach Stadium Paviljoen en indien nodig nog aanmelden.

11:00 uur  Start van de wedstrijden voor de teams van de heren en vrouwen, Rugby Academies en jeugdteams.

±18:00 uur  Einde van alle wedstrijden van de zaterdag.

18:00 uur  Na een dag volop rugbywedstrijden relaxen

20:00 uur  Aanvang eten en aansluitend feest.

±00:00 uur ... einde

ZONDAG 27 mei
10.30 uur  Verzamelen bij het Beach Stadium Paviljoen.

Vanaf 11.00 uur  Vervolg wedstrijden met uiteindelijk de finale wedstrijden.

±17:00 uur  Uitreiking van de prijzen.

±17:30 uur  Gezellige afsluitende avond.

±00:00 uur ... einde

*wijzigingen in programma en tijden mogelijk

NORTH SEA BEACH RUGBY  - MEER DAN ALLEEN BEACH FIVES RUGBY...

Als organisatie zijn wij druk bezig om iedereen een Top Beach Rugby weekend te laten beleven.

Een weekend waar alles draait om de promotie van Beach Rugby en de rugbysport. Het nieuwe Beach Stadium wordt fantastisch en heeft zelfs een prijs (Sportinnovator prijs) gekregen. Minister Schippers van het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en SPORT) heeft de prijs overhandigd.

North Sea Beach Rugby vindt het belangrijk dat alle wedstrijden door ervaren/goede scheidsrechters worden geleid. Daarom zijn wij nu al bezig om voor het evenement een mooi scheidsrechterskorps te formeren die de wedstrijden in goede banen gaan leiden.

Verder worden merendeel van de wedstrijden van live commentaar voorzien door Alex Lely (bekend als commentator bij de televisie).

Er is meer dan Beach Rugby alleen: er is genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken aan het strand. Voor professionele cateraars is gezorgd. Overdag een ruim assortiment aan lekkere broodjes en andere gerechten en 's-avonds natuurlijk een heerlijke avondmaaltijd (apart te bestellen). En natuurlijk een gezellig feest op zaterdagavond met onder andere dj Sven Fields.

Den Haag en Scheveningen hebben genoeg accommodaties om iedereen onder te brengen. Bij de Haagsche Rugby Club worden er voorzieningen getroffen om de rugbyteams onder te brengen. Hier kan naast het slapen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het clubhuis. Alhoewel wij geen hotels en andere overnachtingsmogelijkheden regelen, kunnen wij deelnemers helpen in het vinden van een geschikt overnachtingsadres.

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU