NORTH SEA BEACH RUGBY BEACH  RUGBY JEUGD

Bij het organiseren van een groot evenement, zoals het Beach Rugby in het Beach Stadium Den Haag, komt heel wat kijken.
Het is verstandig goede samenwerkingspartners te vinden en gebruik te maken van hun kennis en ervaring.

NORTH SEA BEACH RUGBY WORDT O.A. GEADVISEERD EN / OF ONDERSTEUND DOOR
DEN HAAG TOPSPORT, EBRA EN RUGBY-ACADEMIE ZUID-WEST

Den Haag Topsport

Als geen ander weet Den Haag Topsport wat het is om een internationaal sportevenement (zoals WK Beach Volleybal) te organiseren. Den Haag heeft een uitstekend klimaat voor topsport. Er worden vele faciliteiten geboden voor iedere sporter om zijn of haar ultieme doel te bereiken. Vaak door middel van speciale programma’s. Niet alleen topsport maar ook breedtesport heeft de aandacht van Den Haag Topsport. De organisatie is het aanspreekpunt binnen de gemeente om het toernooi tot een groot succes te maken.

EBRA (European Beach Rugby Association)

Binnen Europa zijn andere Rugby Beach Events. Hiermee is samenwerking gezocht om naast het delen van ervaringen en ideeën tot een uitwisseling van teams te komen. North Sea Beach Rugby is lid van de EBRA (European Beach Rugby Association).

Rugby Nederland (Nederlandse Rugby Bond)

De bond Nederland Rugby is de overkoepelende organisatie van alle rugbyverenigingen in Nederland en heeft het evenement op de Nederlandse rugby toernooikalender geplaats. Nederland Rugby heeft een motiverende en adviserende rol met betrekking tot het toernooi.

Curaçao Rugby Federation

North Sea Beach Rugby werkt samen met Rugby Curaçao. Door deze samenwerking hoopt North Sea Beach Rugby de sport Beach Fives Rugby verder te ontwikkelen en promoten in zowel Nederland als Curaçao. Curaçao is officieel lid van Rugby America North en de springplank naar Noord- en Zuid Amerika waar het Beach Fives Rugby zeer populair is. Er worden o.a. toernooien in Barbados, Cayman Islands, Amerika gespeeld.

Rugby Academie Zuidwest

De Rugby Academie Zuidwest biedt talentvolle en gemotiveerde spelers de mogelijkheid om topsport en voortgezet onderwijs te combineren in Den Haag. Het op maat gemaakte programma geeft de talenten de kans om rugby op topniveau te gaan spelen. Veel van deze talenten vervolgen hun rugby carrière in het buitenland zoals Zuid-Afrika, Frankrijk en Engeland. Den Haag Topsport, NOC-NSF en de Nederlandse Rugby Bond steunen dit initiatief.

De Rugby Academie Zuidwest nodigt alle Academies in Nederland maar ook het buitenland uit om te komen spelen
op het North Sea Beach Rugby evenement.

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU