NORTH SEA BEACH RUGBY BEACH  RUGBY BJORN

EBRA (European Beach Rugby Association)

North Sea Beach Rugby is naast Rugby Nederland ook officieel lid van de EBRA (European Beach Rugby Association). De EBRA is de internationale overkoepelende organisatie voor Beach Fives Rugby en organiseert onder andere het spectaculaire Europese Beach Fives Rugby circuit. De finale van dit circuit staat gepland in Italie (Lignano). Voorafgaand aan deze finale vinden er toernooien plaats in Engeland (Bournemouth), Portugal (Figueira), Spanje (Barcelona) en Franrijk (Marseille) en natuurlijk in Nederland (Den Haag/Scheveningen) georganiseerd door North Sea Beach Rugby.

Verder zijn er toernooien bijgekomen die voor de eerste keer meedoen maar nog niet zijn erkend als EBRA lid (aspirant-lid). Dit zijn Weymouth & Portland RFC Beach Rugby (UK), Sunny Cup Rugby (Oekraïne), Sousse Beach Rugby (Tunesië) en Porto Beach Rugby (Portugal).

De missie van de European Beach Rugby Association en haar leden is om gezamenlijk het Beach Fives Rugby te promoten in Europa. De EBRA stimuleert de internationale samenwerking tussen haar leden en op deze wijze het Beach Fives Rugby op gecoördineerde en samenhangende wijze verder te ontwikkelen.

De European Beach Rugby Association is gevestigd in Marseille. Het bestuur bestaat uit onder andere Lionel Laugier (voorzitter), Giancarlo Stocco en Rui Loureiro.

EBRA-LOGO-NORTH-SEA-BEACHRUGBY

North Sea Beach Rugby wordt georganiseerd door Stichting North Sea Beach Rugby en is dé officiële aanbieder van Beach Fives Rugby!

EBRA SERIES 2018

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU