NORTH SEA BEACH RUGBY BEACH  RUGBY BJORN

EBRA (European Beach Rugby Association)

North Sea Beach Rugby is officieel lid van de EBRA (European Beach Rugby Association). De EBRA is de internationale overkoepelende organisatie voor Beach Fives Rugby en organiseert onder andere het spectaculaire Europese Beach Fives Rugby circuit. De finale van dit circuit staat gepland in Marseille op 21,22 en 23 juli 2017. Voorafgaand aan deze finale vinden er toernooien plaats in Engeland, Portugal (Figueira), Spanje (Barcelona), Italie (Lignano) en natuurlijk in Nederland (Den Haag/Scheveningen) georganiseerd door North Sea Beach Rugby.

De missie van de European Beach Rugby Association en haar leden is om gezamenlijk het Beach Fives Rugby te promoten in Europa. De EBRA stimuleert de internationale samenwerking tussen haar leden en op deze wijze het Beach Fives Rugby op gecoördineerde en samenhangende wijze verder te ontwikkelen.

De European Beach Rugby Association is gevestigd in Marseille. Het bestuur bestaat uit onder andere Lionel Laugier (voorzitter), Giancarlo Stocco en Rui Loureiro.

BEACH RUGBY EBRA BANNER NORTH SEA BEACH RUGBY
NORTH SEA BEACH RUGBY EBRA BEACH RUGBY CIRCUIT
MENU BEACH RUGBY
×
MENU