NORTH SEA BEACH RUGBY BEACH  RUGBY

BEACH FIVES RUGBY - THE FASTEST GAME OF RUGBY

Beach Fives Rugby is de snelste vorm van rugby. Beach Fives Rugby is een contactsport waarbij uithoudingsvermogen, tactiek en balbehendigheid de basis vormen voor spektakel voor spelers en toeschouwers. Hierdoor wint Beach Fives Rugby steeds meer aan populariteit. Nederland heeft een hoogstaand internationaal topsportevenement, Amsterdam Sevens. North Sea Beach Rugby hoopt dit te gaan worden voor het Beach (Fives) Rugby en heeft hiervoor afgelopen jaren de basis gelegd.

BEACH RUGBY ALS TOPSPORT

Beach Fives Rugby is (top)sport. Het spel vergt veel inzet van de sporters. North Sea Beach Rugby vindt het belangrijk een goede balans te creëren tussen sport en ontspanning. Zodat sporters gedurende het toernooi optimaal kunnen presteren en de sport op de juiste wijze beoefenen. En Beach Rugby positief onder de aandacht brengen bij de toeschouwers.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je na het toernooi niet even lekker uit je dak kan gaan met elkaar. North Sea Beach Rugby hoopt echter dat de spelers zich realiseren dat veel internationale en nationale teams komen om een goede pot Beach rugby te spelen gedurende het gehele evenement.

North Sea Beach Rugby is lid van de EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland wat garant staat voor topteams en scheidsrechters. De wedstrijden bij North Sea Beach rugby tellen mee het Europese Beach Fives Rugby Circuit. En natuurlijk is er het Nederlands Kampioenschap Beach Fives Rugby.

NORTH SEA BEACH RUGBY - BLOODY GOOD BEACH5RUGBY

NORTH SEA BEACH RUGBY LUKO

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU