BEACH JUICHENDE MENSEN

NORTH SEA BEACH RUGBY - TOPSPORT VOOR JONG EN OUD OP 26 en 27 MEI

Welkom in Beach Stadium Den Haag/Scheveningen. De thuisbasis voor the fastest game of rugby in the world, Beach Fives Rugby. Het makkelijk te bereiken Beach Stadium is een uniek stadion in Europa met 2.000 zitplaatsen. En zoals het hoort bij een uniek stadion zijn alle faciliteiten voor een weekend met toprugby aanwezig. Drank, voedsel (van eenvoudige snacks tot rijk gevulde broodjes)… alles is ruimschoots verkrijgbaar. Het betalen gaat via munten die verkrijgbaar zijn op diverse uitgiftepunten. North Sea Beach Rugby accepteert contant geld, pin, visa en mastercard.

North Sea Beach Rugby is trots op de sportieve sfeer waar iedereen van jong tot oud geniet van de spannende en spectaculaire wedstrijden. De aanvang van de wedstrijden is 11:00 uur op zowel zaterdag 26 mei en zondag 27 mei. En mocht u nog iets willen weten over bijvoorbeeld de spelregels, onze mensen helpen u graag tijdens het evenement.

Heeft u vragen bezoek dan Frequently Asked Questions and Answers of stuur een mail naar rugby@northseabeachrugby.com of kijk op facebook voor het laatste nieuws.

North Sea Beach Rugby – een weekend om niet te vergeten.

 

BEACH RUGBY GAME NORTH SEA BEACH RUGBY HANNOVER VS DELFT

Het toernooi is tijdens de wedstrijden

GRATIS voor toeschouwers.

BEACH RUGBY HAPPINESS

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU