NORTH SEA BEACH RUGBY BEACH FIVES RUGBY SCHEVENINGEN

BEACH STADIUM DEN HAAG / SCHEVENINGEN

DÉ LOKATIE VOOR BEACHRUGBY IN NEDERLAND

De uitstekende, moderne faciliteiten van het stadion zijn erop gericht spelers en toeschouwers zich thuis te laten voelen. De sfeervolle ambiance in het Beach Stadium Den Haag - Scheveningen is ook voor sponsors en VIP-gasten uniek en perfect geschikt voor de ontvangst van relaties. Het Beach Stadium heeft standaard drie afzonderlijke tribunes welke gezamenlijk een capaciteit hebben van meer dan 2000 zitplaatsen. Een speciale tribune (overdekt) leent zich goed voor VIP-ontvangsten.

 

Airphoto The Hague BeachStadium Scheveningen

Het Beach Stadium beschikt over kleedkamers voor zowel dames als heren met douches, WC’s en lockers. Er zijn aparte ruimten ten behoeve van (para)medische dienstverlening zoals EHBO, fysio en massage. Voor de toeschouwers zijn er publiekstoiletten beschikbaar. Sponsors en VIP-gasten hebben eigen toiletruimten. Verder beschikt het stadion over kantoren en natuurlijk uitgebreide horecagelegenheden.

POSITIEVE IMPULS VOOR DE SPORT (BEACH)RUGBY

Een goed en professioneel georganiseerd toernooi geeft de rugbysport in Den Haag en Nederland een positieve impuls en levert naamsbekendheid op voor het evenement North Sea Beach Rugby. Verder is rugby een sport met talloze positieve neveneffecten voor de samenleving, integratie en maatschappelijk besef. Ook de gemeente Den Haag profiteert van een goed en mooi evenement in het Beach Stadium van Den Haag. North Sea Beach Rugby wil samen met Den Haag Topsport dit op een goede en vakkundige wijze oppakken en het Beach Rugby in de komende jaren professioneel op de kaart zetten.

Beach Stadium Den Haag
Strandweg 4
2586 JK Den Haag/Scheveningen
(direct naast het Noordelijk Havenhoofd)

A woman passing a rugby ball
BEACH RUGBY BEACH STADIUM THE HAGUE/SCHEVENINGEN

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU