NORTH SEA NIEUWE HEADER

OFFICIEEL NK BEACH FIVES RUGBY EN ONDERDEEL EUROPEAN BEACH FIVES RUGBY SERIES

EEN IJZERSTERK BEACH FIVES RUGBY EVENEMENT OP HET STRAND VAN SCHEVENINGEN 

North Sea Beach Rugby 2018 is een nationaal and internationaal beachrugby evenement gehouden in het unieke Beach Stadium The Hague op het strand van Scheveningen. In 2018 vinden de wedstrijden plaats op 26 and 27 mei. Het Beach Rugby toernooi in Den Haag heeft (inter)nationale status gekregen met de erkenning van de EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland . North Sea Beach Rugby is officieel onderdeel van het European Beach Fives Rugby circuit, met de finale in Lignano. En natuurlijk het officiële  Nederlandse Kampioenschap Beach Fives Rugby.

BEACH FIVES RUGBY WORDT GEKENMERKT DOOR SNELHEID EN KRACHT EN IS SPANNEND OM TE ZIEN

Rugby wordt beoefend in vele vormen. Het bekendst zijn natuurlijk de wedstrijden in het Six Nations toernooi met grote namen uit Frankrijk, Engeland, Schotland en Ierland. Wereldwijd is rugby één van 's werelds grootste sporten en is BeachFives Rugby een nieuwe component in de rugby-kalender. In plaats van 15 of 7 spelers in het veld zijn er bij Beach Fives Rugby 5 mannen of vrouwen aan het werk. Beach Rugby met vijf spelers (Beach Fives Rugby) is een duidelijk en eenvoudig te begrijpen contact sport.

Beach Fives Rugby - The fastest game of (beach)rugby in the world.

NORTH SEA BEACH RUGBY WIL EEN PERMANENT PLAATS OP DE RUGY KALENDER HEBBEN

Rugby heeft een extra boost gekregen door de laatste World Cup georganiseerd door Engeland en Wales (gewonnen door de All Blacks).  Door de erkenning van de EBRA (European Beach rugby Association) en Rugby Nederland staat Beach Fives Rugby op de nationale en internationale kalender. North Sea Beach Rugby wordt steeds beter bekend in de regio van Den Haag maar ook in Nederland en daarbuiten. Mede door het advies en / of ondersteuning van meerdere sportorganisaties zoals Den Haag Topsport, Rugby Academy Zuid-West, EBRA (European Beach Rugby Association) en Rugby Nederland, is het evenement succesvol.

North Sea Beach Rugby is dé officiële aanbieder van Beach Fives Rugby 

North Sea Beach Rugby is lid van

Powered by

LOKATIE EVENEMENT

The Hague Beach Stadium
Strandweg 1

2586 JK Den Haag / Scheveningen
Nederland

CORRESPONDENTIE ADRES

Postbus 379
2501 CJ Den Haag
Nederland

+31 (0)85 210 20 72

CONTACT

FOOTER NL
MENU BEACH RUGBY
×
MENU